Martin Thorborg holder foredrag

Kom til Åbent foredrag i København d. 19. November – Bestil billet HER

Kom til Åbent foredrag i Aarhus d. 17. November – Bestil billet HER

Hvis du vælger mig til at inspirere og underholde dit publikum, får du 100% passion og energi! Jeg taler kun om ting jeg ved noget om, og gør mig begejstret. Det sikrer, at du får en super motiveret foredragsholder, som vil få dit publikum op af stolen. Alt for mange erhvervsforedragsholdere er dygtige fagfolk, men er ikke gode til at formidle deres budskab. Efter få minutter begynder publikum at checke mail på telefonen etc., men det sker ikke hos mig! Jeg bruger ikke Powerpoint eller andet gøjl, da en god historie ikke bliver bedre af blinkende skærme, der tager fokus væk fra indholdet. Lidt flabet mener jeg, at Powerpoint er den dårlige foredragsholders gangstativ 😉 Mine passionerede foredrag gav mig i 2010 titlen som Danmarks mest motiverende foredragsholder og jeg er blevet bedre siden :-)

Her er de emner jeg passioneret holder foredrag om:

Passion, motivation og succes

Hvordan man får et spændende liv, succes, og samtidig er et ordentligt menneske. Vær klar til at blive inspireret og provokeret (men ikke for provokationens skyld).

Læs mere – Foredrag om Passion, motivation og succes

Hvordan man bliver en bedre netværker

Hvordan man bliver god til at netværke, hvordan man opbygger sit netværk og hvordan man får det bedste ud af det.

Læs mere – Foredrag om at blive en bedre netværker

Iværksætter til jeg dør

Min spændende og lærerige iværksætterhistorie og hvordan man bliver en bedre iværksætter.

Læs mere – Foredrag om iværksætteri og min historie

Innovation

Hvordan man bliver mere innovativ som person og virksomhed. Læs mere – Foredrag om innovation

Hvis du vil se nogle af de mange glade tilbagemeldinger, jeg gennem tiderne har fået – Klik her Hvis du vil se nogle af de virksomheder, skoler m.m. jeg har holdt foredrag for – Klik her Hvis du vil vide mere om mig som foredragsholder – Klik her Hvis du vil booke mig til et foredrag, eller høre nærmere, så send mig en mail – Klik her